When someone hurts you, cry a river, build a bridge and get over it!

Är hos N nu. Blev en jävligt jobbig kväll.
Har verkligen ingen ork längre med utgång. SÅ HIMLA MYCKET FOLK IGÅR! Man kunde knappt gå!
Förvänta mig en galen kväll eftersom jag inte hade varit ute sen juldagen men det sket sig igår. Jätte tråkigt.
Det finns en anledning till att jag inte går ut och det är för att endel människor är så ÖVERDRIVNA! Blev så irriterad igår när en kille kom fram och tog upp en gammal grej med mig. Jag kan säga såhär, jag lever MITT liv och JAG bestämmer hur jag ska leva det här livet!
Jag kan även erkänna att jag ALDRIG i hela mitt liv varit såhär lycklig som jag är nuförtiden. Har verkligen aldrig upplevt den här känslan och jag tänker inte låta någon förstöra det!
Tillbaka till Puls, Jag tänker aldrig mer gå ut när det är lönehelg haha. Jag kunde knappt andas. Föredrar att sitta hemma med någon man tycker om eller med vänner och bara ta det lugnt än att få huvudvärk över en onödig kväll.
Jag låter så misslyckad men jag har tröttnat verkligen. Varför gå ut och bli irriterad över nåt när man kan va hemma utan problem?
Blev 18 i Juni förra året och kan erkänna att jag var ute rätt ofta. Därför har jag tröttnat och blivit gammal på bara några månader haha. usch!

Ska åka iväg till nån galleria snart i Norrköping med baby sen åker jag hem till Linköping!
Är verkligen seg och jag hatar Söndagar!
PUSS

Bild från Puls




Family comes first

Älskar min familj av hela mitt hjärta. dom ger sån jävla energi att man verkligen orkar göra saker!
Måste även tillägga att vi har världens bästa grannar som kommer upp med grillad shish kebab. åhh älskar men kunde knappt få i mig nåt!
Aja har sån jävla beslutsångest. Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll och min kille börjar bli förbannad. Han sitter och kollar på jävla Real Madrid matchen medans jag letar kläder och klagar sen klockan 17.00. ÅHH döda mig jag vill inte ut! =(
Hanna kommer snart till mig sen åker vi och plockar upp Sandra och Njomza. Min stackars Chuafför vill döda mig just nu så måste kila!
Hoppas ni får en rolig lördag!
PUSS ♥



Love is a wonderful thing!

Sitter här med mamma, pappa och min älskling, åkte förbi cioccolata och åt lite sen tillbaka hem. N gör mig imponerad, han gör så grymma drinkar! Du är verkligen bäst! 
Nu blir det bara att njuta av denna fredagkväll och imorgon blir det att festa i Norrköping!
Ha en underbar fredag! Cheers!

PUSS ♥



Forbidden love

Älskar den här serien. Den är så spännande, Sitter varje kväll och väntar tills den ska visas.
Ni som inte sett den bör verkligen se den!

Nu ska jag kila iväg till IV-Valet, senare ikväll kommer min älskling!


PUSS




Goodbye Redhead

Heej allihopa, Kom precis hem från praktiken. Gud vilken lång dag det har varit. 
Vaknade 8 för att åka till frisören då jag hade en tid vid halv tio. Blev klar vid 1. Jag är såå nöjd! Helt sjukt att man kan gå från illrött till ljusbrunt på en gång. Han är verkligen en jätte bra frisör. Älskar mitt nya hår! 

Efter färgningen kom pappa och hämta mig, Vi åt lite på Ming Palace först sen senare till min praktik. kunde knappt få i mig nåt, blir så äcklad när jag äter något fettigt nu förtiden. Det är ett bra tecken :)


Resultatet



If you can make a girl laugh, you can make her do anything.

Har haft fullt upp idag, blev att åka till Ljunkan och baka paj sen vidare mot stan för att göra lite ärenden.
Har gått runt till massor olika frisörsalonger. Jag ska ta bort det röda och bli brunhårig. Har tröttnat på den här färgen som jag haft i över ett halvår nu. Känner att det är dags för en förändring.
Åkte till Georges Magic Hair och pratade lite med honom. Ska tillbax imorgon vid 1 för att testa på en slinga och sen får jag väl se om jag får den färgen jag vill ha :)
Bild på mig när jag var EXTREMT rödhårig
Vill tillbaka till de här färgerna









Vad tycker ni? Passar jag i ljust hår?



Barnmatsdiet

Hellooow...
Tänkte berätta lite om min nya kostvana, har börjat äta väldigt nyttigt nu förtiden. Jag undviker skräpmat och försöker äta nyttigt och det går jätte bra faktiskt, Powerwalk har även blivit mitt nya intresse. Man känner sig verkligen piggare.
Har redan märkt skillnad på bara 2 veckor och mitt mål är att gå ner minst 10 kg till sommaren och få en vältränad kropp! Ska köpa gymkort också men är fortfarande osäker på vart jag ska börja. Jag och Hanna satt och prata lite om ett gym vid oss som heter Korpen, Det är mycket skönare när det är nära så man kan promenera dit, så vi sitter och funderar lite!
Jag ska börja köra den såkallade ''Barnmatsdieten''. Jag bad mamma köpa hem lite barnmat som jag ska börja äta haha.
Jag har läst lite på nätet om hur det fungerar och det är många som är emot det men jag tror att det kommer hjälpa mig! Jag får se hur länge jag kommer stå ut med att känna mig som ett barn. =)



Är så himla trött, vill bara sova så det blir nog att sätta på en film och lata i sängen..
PUSS


Känner mig såhär just nu






SATURDAY!

Blev en lugn lördag Idag. Åkte till stan och åt grekisk mat med min kära och senare drog vi vidare till hanna och umgicks med henne, Dorin, Elin och Sandra! Snacka om att vi är rastlösa och vill jämt göra grejer på helger! 
N var bjuden på sin väns födelsedags fest så han åkte hem då var det bara vi tjejer kvar och bestämde oss att åka ner till stan för att ta en drink! SNACKA OM DÖTT! hahaha det var knappt folk ute.
Kvällens höjdpunkt var en kille som sprang naken på stan med 5 poliser efter sig. haha fyfan vad vi skratta!

Är hos Hanna nu ska sova här, vi är jätte sega så det blir att kolla på Warrior tills vi somnar!

Godnatt, puss på dagen!  ♥




Love is all we need

Såg att många käka upp sig för mitt damp inlägg som jag skrev inatt på facebook och jag kan säga att jag är en person som får psykbryt om jag hör eller ser att någon försöker sänka mig!
Det är mycket som händer just nu men försöker lösa allt och försöker även fatta endel beslut i mitt liv!

Annars har min dag varit helt underbar. Vaknade klockan 11 och gick ut och powerwalka i 40 min på spåret vid mig, Man känner sig så frisk och pigg när man väl gjort nån nytta i livet haha! Kom iallafall hem sen och duscha sen vidare mot Ljunkan för att ha IV-val.
Efter IV-valet gick jag till stan med paulina för att kolla runt lite, senare tog jag bussen hem och invänta min kille som skulle komma till mig för att sen ta med syster hem till henne. Blev en jätte mysig kväll hos henne med taco och kortspel.


Nu sitter jag här med min fina kille hos mig och ska prata hela natten lång om allting. Älskar dessa stunder!
Hoppas ni haft en trevlig fredag!
PUSS



Underbara Spåret




My haters are my motivators

Är helt död idag efter en låång dag! Den här veckan har verkligen varit fruktansvärt seg =(..
Vaknade upp hos syrran idag och slappa lite vid Tvn, haha jag är så rolig. Jag lovade henne att vara vaken länge igår kväll men så blev det inte. Satt och kolla på barca-real madrid matchen igår ( barca vann :D) och somna redan vid andra halvlek som va vid ungefär kvart i 11 haha tyckte så synd om henne imorse när hon sa att hon knappt kunde sova pga att hon är höggravid och hade skit tråkigt.. sorry sis, ska gottgöra <3.

Blev långa promenader idag för min del när jag gick från syster till skolan och därifrån till praktiken.. Jag börjar bli väldigt aktiv och duktig när det gäller kosten OCH motionen! I'm proud of myself!

JUSTE, ÅHH HERREGUD FICK DAMP IDAG! Åkte till Mc donalds med pappa vid 9 och var så hungrig. skulle köpa ceasarsallad och äckeln sa att all sallad va slut. åååååååh. Mc donalds service i Ryd är UR KASS! blev så arg:@ HAHAH hade min vän Taimaz varit där och hört att dem inte har sallad skulle han vänt stället upp och ner och fått allt gratis.. har faktiskt hänt en gång i Stockholm. Haha fan vad vi skratta! vilka minnen jag haft med den killen.. blev iaf äta sallad hemma då..jävligt bitter=(

Aja tänkte kolla på film nu och mysa med mig själv i sängen tills jag slocknar.
btw, saknar min älskling som jag inte träffat på en vecka. kmr bli en underbar dag med honom imorn =)!

PUSS!

                                  



                                   







The best way to find out if you can trust somebody is to trust them..

                                                                             Hello sötisar!

Vaknade klockan 5.50 imorse för att åka till praktiken som börja 6.45. Skapligt trött! Är inte direkt en morgonmänniska men jag vänjer mig med tiden... ZzzzZzz..
Skulle träffa min vän Sonja efter praktiken och gå till gymmet med henne men var tvungen att möta mamma på stan och göra en grej så träningen blev inte av..
Hur som helst.. just nu är jag hos min kära syster och väntar på att El Clásico ska börja så jag får se mitt fina lag vinna över Real Madrid!

Måste även påpeka att min fina Josep ''Pep'' Guardiola fyller år idag. Grattis till dig min älskade! Hoppas på att han får en fin present av det vackra laget FC Barcelona
Aja I'm done.. Ha en skön kväll allihopa!


Video på My Baby Guardiola genom tiderna..



                                                           
                                                           Och en bild på Min kära syster
                                                   



I'm BACK!

Hej igen! haha ger mig inte, jag är tillbaka!
Kände att det var dags att skaffa blogg igen efter allt tjat om mina j*vla facebook uppdateringar som passar till en blogg! so here I go again ;)




Kan berätta lite kort om mig.
Melissa var då namnet och går sista året på Birgittaskolan i Linköping. Jag jobbar på Aspen och praktiserar samtidigt på Sjukhuset, BAVA som står för barnakuten. Jag har underbara vänner som jag umgås med i den här komplicerade staden Linköping och även en underbar pojkvän som dock inte bor i Linköping. Dessa människor är GULDVÄRDA! Får ej glömma att jag har två fina systrar och föräldrar som jag ser upp till! 
Har sagt det mesta nu. Hoppas ni njuter av nyfikenhet när ni läser min blogg för det är meningen! ;)
Byeee för idag..