Sommartid!!

Älskar ordet Sommar! blir så glad. Om ca 30 min ändras klockan till sommartid och då ställer vi fram klockan en timme alltså är klockan 3 om 30 min.
Har iallafall varit med min kille enda sen igår. Så igår blev det att ha vinkväll och kvällsmiddag hemma hos syster sen sov vi där och idag va jag och baby o åt i Ming Palace sen vidare mot min syster igen. Fick skjuts till stan av honom sen åkte han hem. Satt i ågatan med Maria, Amanda och Sandra och träffade på folk. Var bara där en timme sen åkte vi hem. Såå sjukt mycket folk ute.
Ska byta om nu och tvätta bort sminket sen blir det en efterlängtad sömn!
God natt <3

 

 




Friday!!

God morgon!!
Kan inte fatta att det redan är fredag. så himla skönt!
Sitter på bussen nu på väg till skolan. Blev lite sen idag. Har Barn och sjukvård nu sen blir det yoga med klassen.
Slutar 4 idag sen får jag se vad jag gör mot kvällen.
Ska läsa tidning nu haha. Uppdaterar senare.
PUSS!

här får ni en bild på en morgonpigg Melissa




Svar på kommentarer

ska svara på era kommentarer, antar att ni inte orkar vänta eftersom jag segar ibland med min blogg haha

Eliiiiin  ([email protected]) om be skinny, be good:
Va stolt Melliii, du är sjukt duktig och det syns på dig att du tappat massor! :D <3

Svar: Tack hjärtat det värmer, du har själv gått ner väldigt mycket har jag sett. Vi är duktiga flickor :D<3

! om be skinny, be good:
Tycker du är jätte duktig som tar tag i det hela oså, men jag är 16 år och 156 cm lång och ses som för smal. Och jag väger 55 kg. Du kommer ligga under BMI värdet för din kropp så du borde ändra ditt mål lite grann :-)
Tycker du är sjukt snygg också!

Svar:Ja det stämmer nog men jag ska iallafall se hur smal jag blir och hur mycket jag kommer väga under dem här 3 månaderna, men det kommer förmodligen ligga nånstans mellan 55-58 som jag vill nå.
Tack så jätte mycket. Vad gullig du är :*

Anonym om be skinny, be good:
gud va duktigt av dig !! Ja vill själv gå ner i vikt men ja äter Ofta alltid sent om kvällarna ca kl9. Inte bra va?

Svar: Tack så mycket. Nej det är faktiskt inte bra att äta sent. Få i dig nån frukt i sånnafall som kan stoppa hungern. det jag gör ifall jag är uppe länge. Jag har slutat att äta efter 6 då jag går till skolan. Helger kan variera ibland men att äta innan man sover är det värsta man kan göra.

hanna om be skinny, be good:
sjukt duktig, men en fråga då , äter du inte något mer då än keso och frukt sen när du kommit hem från skolan ? 
försöker själv att gå ner sjukt svårt.

Svar: Nej jag äter bara keso när jag kommer hem från skolan o sen kanske jag stoppar i mig nån frukt. Jag äter inte riktig mat efteråt. Kolhydrater är ett måste att få i sig för annars går man upp dem kilona man gått ner om man får i sig nåt onyttigt, så därför äter jag bara vanlig mat i skolan men mindre portioner sen när jag är hemma äter jag min keso som är väldigt mättande. Det är klart att jag blir hungrig sen efter nån timme men då tar jag nåt litet och sen går jag och lägger mig för att inte känna av hungern. Jag plågar mig själv med andra ord men det är såå värt det och jag mår inte dåligt av det. 
Om du vill gå ner i vikt men inte kan äta så som jag gör, då kan du äta vanlig mat genom att ta en skål och häller till skålenstopp de mat du ska äta och gör det till en vana genom att minska magsäcken med den maten du äter ur skålen. Det hjälper faktiskt!

Jag svarar jätte gärna på alla frågor så ställ vilka ni vill och hur många ni vill! =)
Ska gå och lägga mig nu. Godnatt mina underbara läsare..
PUSS♥





be skinny, be good

jag ska sååå nå mina mål. jag ska väga 55 kilo till sommaren och studenten. JAG MÅSTE!! 
Jag har fattat att kosten är det viktigaste och jag sköter mig fint. 
Jag äter som vanligt i skolan fast mindre portioner och mycket grönsaker, sen kommer jag hem och äter keso med frukter och ingenting mer.. Jag måste bara säga att keso har fått min vikt att ändras. Det är nog det bästa jag gjort i hela mitt liv. Jag går och lägger mig jätte tidigt för att inte känna av hungern efter ungefär klockan 6 så vid 9 tiden går jag och lägger mig på vardagar och det är så skönt. Blir så pigg på morgonen när jag ska till skolan.
Jag ska leta efter studentklänning snart och den ska vara i storlek S och inte M som jag har nu. Den ska vara tight så att jag ska veta att jag måste gå ner för att den ska passa mig den 8e juni. Är så pepp till deeeeet.
Har ett par shorts som jag köpte förra sommaren och dem satt jätte tight på mig då, kunde knappt andas i dem.
Här kommer en bild på hur dem sitter idag!
Stolt tjej är jag



A SUNNY DAY IS ALWAYS A LOVELY DAY!

HEEEEEEEEJ!
ÅHHH jag är på så bra humör tack vare vädret. När det blir sol då verkligen SKIIITER JAG i allt som är skit för mig. Jag glömmer verkligen alla bekymmer, är trevlig mot alla, till och med folk jag stör mig på, ler mot världen och himlen och tackar Gud varje dag att jag lever bland underbara människor! Ni falska idioter. Jag lovar er, JAG BRYR MIG INTE ETT SKIT OM VAD NI GÖR! Vill du såra mig varsågod, vill du förstöra mitt liv, var vänlig och stig in i mitt liv och gör det för jag bokstavligen SKIITER i vad ni gör. Det enda ni får tillbaka är ett gott leende som inte kan krossa mig utan det kommer krossa er med erat misslyckande! mohahah!
love me, hate me, just think, you're thinking of me biatch! ;)

Aja. Tänkte svara på en kommentar jag fick angående om jag har linser.. här får du svaret. Nej jag har ej linser och jag har aldrig använt linser för jag vågar inte ens stoppa in dem i ögonen. Mina ögon skiftar mycket beroende på vilken hårfärg jag har. Dem framhävs mycket när jag har svart hår och då blir dem lite olivgröna. Även när jag gråter o har tårar i ögonen blir dem mycket grönare fast olivfärgat. så jag gråter rätt ofta för o se färgen. haha psykisk... jag skojar bara. Men annars ser dem bruna ut. Min pappa har ljusgröna ögon så jag har fått det lite av honom.

Jag tror jag typ har fått solsting. Satt så länge i solen imorse. så jag kokar lite och har ont i huvudet, och så fick jag årets 3e myggbett och det kliar som SATAN! men jag ska EJ klaga för sommaren börjar närma sig för hoppningsvis  :D .
Här får ni iallafall lite bilder från idag!








Who do I trust? Me!

Kom hem för ungefär en timme sen efter min långa powerwalk. Valde att inte gå till träningen idag, vädret gjorde mig sugen på en lång promenad ute ist.
Satt iallafall efter skolan och brände skivor till Amanda så jag passade på att powerwalka förbi henne och lämna dem. Var faktiskt länge sen jag träffade henne så vi stod och pratade i ca 1 timme och hon visa sin nya bil också, den var riktigt fin.. Haha jag älskar att Amanda en gång i tiden var min fadder när jag gick i 3an och hon i 5an. Har en bok där vi skrev om våra idoler och vilka böcker vi läste. Hahaha jag dör så söta vi va men vad fan hände efter 10 år haha? . Jag blir aldrig av med den där kvinnan! :P
Aja har varit i skolan idag och måste påpeka att jag älskar min underbara klass. Vi är för speciella. Kommer sakna er så sjukt mycket när vi slutar men kotakten kommer självklart finnas kvar.
Har duschat så sitter med blött hår, måste fixa det innan jag deckar!
Ha en fortsatt underbar lill lördag!
PUSS♥


psyk bilder från idag






Gott nytt år iranier!

Hej mina vänner!
Idag är det persisk nyår och jag sitter här med mamma, syster, systers man och deras Melody och firar vår nyår.
Jag låg och sov imorse och blev väckt klockan 6 då det blev nyår i Iran. mamma och pappa fick massor samtal av folk vid kl 6 på morgonen och hälsade gott nytt år. ganska jobbigt när man har sovmorgon till tio över tio. men fick en fet puss så jag vaknade direkt haha. Aja det var värt lyckan.
Hur som helst. Var i skolan idag och gick på studiebesök hos Ronald Mcdonald vid sjukhuset där alla sjuka barn bor ett tag tills dom blir friska. Det var ett väldigt fint ställe blev helt kär i huset och inredningen. Efter skolan prata jag mycket med en person om allt och inget. Länge sen vi pratade om hur saker och ting har förändrats, så det var skönt.
Ska fortsätta fira nyår så vi hörs sötisar. Puss på er




Svar på kommentarer

           Anonym om Family comes first:

Persisk mat är det godaste som finns!

Svar: Ja det stämmer om jag ska vara ärlig! =)


Anonym
om A foolish man tells a woman to stop talking, but a wise man tells her that her mouth is extremely beautiful when her lips are closed:

vacker!

Svar: Tack så mycket sötis:*

Anonym om Your love is my love:

Du är så himla fin melissa!

Svar: Taack, du är säkert också väldigt fin :D

Anonym om Your love is my love:

har märkt att du ofta äter keso med frukt i. Vad för slags frukter är det du lägger i ?

Svar: Ja jag äter det rätt ofta och då äter jag det med äpple, apelsin och banan! Det blir jätte gott och man blir väldigt mätt!

Anonym om Your love is my love:

Vet du någon bra rump/mag övning som man kan träna på här hemma?
Solar du? om ja, använderu någon slags olja/kräm innan du går in t solariumet? någonting som tex kräm som gör dig brunare o vad använder du för smink?

Svar: Jag tränar aldrig mage hemma men när jag inte orkar ta mig till gymmet då lägger jag mig på en mjuk matta och gör situps, bryggan, benlyft och cykel rörelse med bena samtidigt som jag gör ''sido situps''. Testa lite och se hur det spänner i magen. Men jag rekomenderar Powerwalk.
Mina rumpövningar går till genom att jag gör massor ''hundkiss'' övningar då jag står i en hundställning och tar upp benen så min rumpa späns.
Jag har inte solat på månader pga av mina pigmentfläckar på ansiktet, så nu är jag väldigt vit. Ska börja snart igen.
Jag använder alltid Doves bodylotion innan jag går in till solariumet för jag blir så torr annars. Jag får även mer färg när jag har kräm.
Angående sminket så är jag rätt slarvig när jag sminkar mig så jag kan bli klar på 5 minuter. Jag använde jämt Isadoras solpuder men nu har jag börjat använda en tillfällig foundation från H&M. Den sitter faktiskt bra på mig och jag ser inte fläckig ut så som jag alltid gjorde när jag hade solpuder. Jag använder H&Ms gyllenbruna rouge också och eyeliner är något jag inte kan vara utan. Den är också H&Ms. Mascara är olika. Mamma köpte en jätte bra från Iran men den tog slut så nu använder jag L'Oreal Voluminous Mascara. Läppstift i skrikiga rosa och röda färger från Iran, annars Isadoras.

Hoppas ni fick svar på era frågor!
Ska lägga mig nu, hörs imorgon då jag kommer uppdatera under vår persiska nyår.
PUSS




It's finally friday :)

Sitter i skolan och har etik&livsfrågor. Har prov om en timme på konditori igen o den här gången ska jag göra glass. efter skolan ska jag träffa min efterlängtade pojkvän. får se vad vi hittar på för skoj ikväll!
Min lärare frågar mig saker nu om nån jävla universalism som jag måste svara på så måste sluta skriva.
Update later.
PUSS




Your love is my love

hej sötisar
har varit i skolan idag och hade redovisning om hårförlängning som skulle va mellan 4-7 minuter och jag har sån fobi för att redovisa inför folk. Jag blir helt svimfärdig. Men det gick väl bra eftersom jag pratade om något som intresserar mig. Vi gör det här för att träna inför det muntliga på nationella i svenska. Hoppas jag klarar mig. Får väl ha någon som håller min hand haha. aee så misslyckad. Aja åkte till gymmet efter skolan och brände 1100 kalorier på löpbandet så nu känner jag mig ren i kroppen. Ska få i mig lite keso nu med frukter så jag kan plugga sen. Det är mycket jag måste fixa tills jag tar studenten och det ska jag se till att göra!
Ska kila nu. Ha det så bra
PUSS




Lovely day

hej alla!
Sitter och äter mat med pappa nu.Mina föräldrar ska på nån persisk grej som vi iranier firar en vecka innan vår nyår.
Ska ta bussen snart och åka mot stan för att fika med sonja och paulina. Måste fixa mig nu .
PUSS




Family comes first

Sitter här med mamma och syster o lilla Melody. älskling åkte nyss så det är ganska tomt utan honom. Har studiedag på tisdag så åker till honom då om jag hinner. Imorgon har jag prov på konditori. Ska göra vitchocklad mousse. hoppas man lyckas haha. ganska stressad redan nu.
Måste göra en planering nu . Ha det så bra sötisar.
PUSS




Lovely sunday

Good moorning!
sitter hemma med syster, mamma, pappa, Nawras och lilla Melody. Mamma har gjort shishkebab och jag dööör av hunger. jag vet att ni blev sugna. älskar vädret idag.
Ska nog hitta på nåt senare.
Ska kila. PUSS

syster och hennes dotter




Saturday

God morgon, elled god eftermiddag!
Vaknade för en timme sen. Väckte sömntutan Nawras för att åka till syster men först blir det china mat i Ikano. vet inte riktigt vad vi ska göra sen men blir nog vinkväll.
Måste påpeka att jag är jävligt irriterad på Sveriges väder. varje gång det blir varmare ute och plusgrader så ska det jämt va nåt fel och det är att det BLÅSER!!! åhh blir irriterad.
Aja nu ska vi iväg. Uppdaterar senare .
PUSS




Norrköping

Sitter på tåget nu på väg till Norrköping. Ska på bio med killen och kolla på this means war. Har hört att den är väldigt bra. får hoppas det. Vet inte vad vi ska göra senare men någonting blir det.
Ha en bra fredagkväll sötisar!
PUSS




school

Sitter i skolan med Madeleine och ''pluggar'' kommer inte igång hahaha. Ska ner snart till cafeterian och äta frukost sen möta upp sötnosen Paulina.
Jag älskaaar Iphones kamera. Kommer lägga upp bilder varje dag!
Hörs senare sötnosar <3




I'm so fly that the sky look up to me

hello !!
Jag är överlycklig. Har fått en Iphone nu efter all tjat. Jag är ganska bortskämd och för att vara 18 år, snart 19, så får jag ganska mycket av mina föräldrar men känner att det är dags att bli vuxen!
Har varit i skolan och tränat med min vän Sarvenaz. Riktigt duktiga är vi! Har även suttit och plattat mitt afro i över 1 timme så nu är jag skapligt trött. Ska upp om 6 timmar men ville mobilblogga innan!
Ha det bra allihopa! God natt !!
btw. följ mig på instagram! är nybörjare men har börjat komma igång lite lite. PUSS




Monday

hej alla.
Mitt inlägg igår var jävligt deprimerande.. jag måste ju utrycka mina känslor ibland men idag är jag lite bättre.
Ni som har kommenterat på endel inlägg ska få svar nu:
Anonym om ALL DAY, ALL NIGHT!:
snyggingar!!!!!!!!

hur kommer hanna in på ställen? hon har ju inte fyllt 18 än, eller?


Svar: Ser man bra ut så kommer man in överallt utan problem ;)

Anonym om ALL DAY, ALL NIGHT!:
klockreena! vart har sandra köpt sin klänning pleeaase fråga<3

Svar: Tack så mycket. Jag vet faktiskt inte vart sandra har köpt den ifrån men kan kolla med henne =)


Anna om ALL DAY, ALL NIGHT!:
Skitkonstig fråga men vad dricker du på tredje sista bilden?? Shit vad gooood den ser ut

Svar: Haha, jag vet faktiskt inte vad den heter men varje gång jag beställer nåt från baren säger jag en söt drink så får jag alltid nåt gott. Testa du med ;)

Eliiiiin  ([email protected]) om SKOTTÅR!:
Snygging, din klass finns för dig! Skolan ska vi klara tillsammans så vi stöttar dig till 100 %! STUDEN 2012 <3 Pösss // Elin

Svar: Tack sötnos. Ni är verkligen underbara! Du har alltid hjälpt mig med allt gumman! Du är bäst! <3

Anonym om ......:
gjort slut med din kille?:s

Svar: Nej det är inte slut mellan mig och min kille! Vi är fortfarande tillsammans och jag kommer aldrig lämna honom. Det är annat som händer och han finns här för mig :)







......

hej alla.
Jag har verkligen inte orkat uppdatera min blogg. Har haft lite mycket att göra den här veckan. 
Min syster födde sin dotter i fredags och hon är världens finaste bebis! 
Har bara varit med min familj den här veckan och gått i skolan. Har ej tränat men powerwalk varje dag fick bli min grej.

Jag har gett upp lite med endel saker. Jag har insett att jag inte har tagit saker och ting och mina närmaste seriöst.
Skolan är det jobbigaste just nu och jag måste verkligen fixa allt så jag kan bli undersköterska efter studenten.. Men det händer så mycket runt omkring mig och jag som person är väldigt svag. Jag håller saker och ting inom mig och när jag väl inte kan kontrollera mig så tar jag ut vissa dåliga saker som finns inom mig på fel personer.
Jag har kommit till en viss gräns där jag inte kan hantera endel saker. Allting blir så fel hela tiden.
Enda sen jag var liten har jag varit den typen som alltid varit beroende utav kärlek och människor runt omkring mig hela tiden. Känner jag tomheten då bryter jag ihop direkt! Allt börjar gå åt fel håll just nu.
Vill inte sitta och säga att jag har ett skit liv för det har jag verkligen inte. Jag har en fin familj som jag älskar. Så det är inget fel med det. Folk har och har haft det värre än mig men min svaga kropp kan inte ta emot vissa saker som händer. Det minsta lilla kan bli helt jävla fel!
Det känns som att allt som händer just nu är på grund av mig. Jag är roten ur allt just nu och jag vet att jag har rätt. Men jag förstår inte hur. Jag har alltid velat folks bästa, jag har alltid velat undvika problem men jag förstår inte vart allting kommer ifrån. Är jätte förvirrad.
Just nu har jag den där äckliga känslan inom mig och det finns en enda lösning, om bara Gud låter mig få göra det den här gången eftersom att jag misslyckades sist..