SKOTTÅR!

Hej mina glada läsare! 
Jag vet att ni alla är glada tack vare vädret! Äntligen är våren här (förhoppningsvis). Ni vet ju hur jag fungerar när det är bra väder så jag behöver inte kommentera haha.
Idag gick jag till 13.00 sen gick jag till stan och köpte skor från Lindex faktiskt! 
Dem är exakt som mina andra skor som gick sönder i somras. Helt besatt utav dem! Ska inviga dem imorgon! 
Efter stan kom jag hem och var med min familj. Vi kolla på min älskade serie aski memnu som bara har ett avsnitt kvar sen är den slut. Den är så sorglig!
Aja. Kom hem nyss, var och rastade min systers hund och nu är jag här och ska titta på någon film! 
Ha det så bra så hörs vi imorn! 
PUSS♥

Skor från Lindex
299:-

Så här såg jag ut i skolan idag?!




100 DAYS LEFT

ÅHH JAG ÄR SÅ PEPPPPPPP TILL STUDENTEN! 

Vi fick våra student saker idag är så glad!!! Min mössa, min mjukisdress, min megafon, min visselpipa, mina trosor, mitt champagneglas, mina knästrumpor och min t-shirt! 

JAG LÄNGTAR! 

Ajaa hahaha. Vilket unnnnnnderbart väder det var idag! Kommer nog vara så hela veckan har jag hört! 
Var i skolan sen gick jag till jobbet och fixa delegering! Äntligen kan jag ge medicin haha.

Nu är jag hemma hos syster och vi tittade nyss på filmen The Help. Gud vilken bra film! Fick tårar under hela filmen. Tycker att ni borde se den för det visar verkligen att världen var ganska orättvis förut när det gällde färgade och vita människor! Alla är lika mycket värda och det är vad filmen talar om för oss som ser den! Huvudpersonen fick en Oscar också!
Ska åka till Max nu med familjen! 
Goodbye ♥
Studentkläder+saker!



Köpte dem här Converse skorna idag till min systers unge som kommer ut ur magen närsom helst! 
Så sööta!




School

God Dag! 
Vaknade klockan 7 för att åka till skolan. Hade faktiskt saknat min klass om jag ska vara ärlig. Det var kul att träffa dem efter 6 veckor. Vi sitter och planerar studenten, det är inte långt kvar! 
Har sprungit runt hela skolan för att få våra studentkläder men han som hade ansvar var sjuk så vi får vänta till imorn! 
Kom hem vid halv 4 och har bara umgåtts med min familj. 
Den här veckan är familjen samlade för min syster kommer föda vilken dag som helst så vi väntar på att lilla Melody ska komma! Kommer bli moster för tredje gången!! Så kul!

Nu ska jag fortsätta umgås med familjen!
Ha en fin måndagkväll allihopa! ♥



Lazy sunday

Idag är det söndag.. och alla mina söndagar är likadana. Sega och döda.. haha. 
Älskling åkte nyss så nu sitter jag och pluggar lite samtidigt som jag kollar på familjen är värre. hahah jag dör. den är så klockren den där filmen. 

Ska gå och lägga mig nu. Imorgon är det skola och då är det ALLVAR! 
Godnatt sötisar ♥



A foolish man tells a woman to stop talking, but a wise man tells her that her mouth is extremely beautiful when her lips are closed

Helllooo..
Har varit i Ikano med mamma, pappa och älskling. Åt kina mat och gick runt lite. Nu sitter vi hemma och funderar på vad vi ska göra ikväll. Mamma och pappa ska ut ikväll och vi får väl se vad jag och min käraste gör. Kanske följer med mina föräldrar ut, kanske inte!
Är för seg asså. Vi hööööörs!
Sunnyy daay!



FRIDAY!

Hej vänner! 
Idag är det fredag och jag har bara tagit det lugnt. Var hos Hanna med Sandra och Dorin och vi är så sjukt sega efter igår.. Det bästa jag vet är dagen efter man varit ute då alla samlas och säger: VAD FAN HÄNDE IGÅR!! haha aaee det var värt det!
Sitter här med mamma och syster och tar ett glas vin med min kära mor! 
Kommer inte göra så mycket idag. Inväntar min pojkvän som kommer närsom så det blir en liten myskväll. 

Have a great day ♥




ALL DAY, ALL NIGHT!

Vilken sjuuk jävla kväll! 
Jag har aldrig varit med om något liknande. Sak Noel var gaaalen! 
Åkte till Ågatan med Sandra ganska tidigt igår för vi ville slippa stå i led. Jag bad henne att hålla koll ungefär 100 gånger om det var led i Sliver eller inte. Jag vet inte vad som hände det tog inte ens 5 minuter det var led från Sliver till Platå , jag fick paanik, men som tur öppnade dem Harrys så vi fick kuta till det stället för att komma in till Sliver sen. Det var verkligen en oförglömlig kväll med mina tjejer! Tack för allting, detta måste göras om!

Vaknade upp imorse och såg att jag hade gått ner 2 kilo HAHAH. jag fattar ingenting.
Blir ingen träning för mig idag, jag är helt slut efter igårkväll, ska powerwalka i Lambohov istället.




Johnny, la gente esta muy loca.. WTF

Anonym om Quotes:
Vackra bilder! Vilken sida?:-)
Svar: Jag söker bara på kändisens namn och sen quotes bredvid på google så kommer det upp.

God morgooon!
Jag är så morgonpigg och glad idag. Solen lyser och det är plusgrader. Jag älskaaart! Ska åka till jobbet snart och prata med sjuksköterskan sen blir det träning.
Ska sitta och fixa lite saker efter träningen sen blir det att träffa mina tjejer, kanske förfesta innan sen vidare mot Sliver för att göra show med Sak Noels galna låtar! Så pepp.
Måste börja fixa mig nu. Hoppas ni får en grym torsdag! ♥
Här får ni en bild på min frukost, middag och kvällsmat, Keso med frukter.. yummi



Quotes

Anonym om Trust is like a mirror, you can fix it if it's broken, but you can still see the crack in that mother fucker's reflection:
vad har hänt? problem med killen eller
Svar: Nej jag har ej problem med min kille han är min gullunge. Var lite deppig för något annat. 

Har varit med Hanna och Sandra, gick ut och tog frisk luft sen gick vi hem till mig och planerade lite inför imorgon då Sak Noel ska komma.. Hoppas på en grym kväll.

Good night! Ska upp tidigt imorn. Har ärenden att göra ;)

Här har ni endel kändiscitat som kan få er som är lite svaga en tankeställare =)










Trust is like a mirror, you can fix it if it's broken, but you can still see the crack in that mother fucker's reflection

God Kvälll!
Får fortfarande dolda samtal på morgonen, den här gången var det någon som hette Adnan.. Förstår inte hur folk orkar:S  Har dem inte nåt jävla liv eller sömn att de ringer 7 och 10 på morgonen. Jag verkar vara väldigt underhållande på nåt konstigt sätt. 
Aja fortsätt ni som älskar att höra min röst..
Blev väckt pga det äckliga samtalet så jag satt och plattade mitt hår för att sedan åka till jobbet och därefter till träningen. Körde 2 timmar idag, kändes väldigt skönt. Kommer nog bara vara hemma ikväll. Ska försöka plugga lite.
Är lite deppig så vi hörs kanske senare.. Hejdå!



My tears dry on their own

Hej på er! 
Vilket underbart väder det var idag. Som vanligt så var humöret på topp. Åkte vid 3 och tränade med Sarvenaz senare åkte jag hem och nu sitter jag här och väntar på att Hanna ska höra av sig. Ska nog gå ut lite, får se.
Drar om någon timme till Sandra med tjejerna och har en filmkväll! 

ÅHH BLEV SÅ IRRITERAD IMORSE! Någon ringer mig 7 på morgonen och kallar sig själv för Jamal och driver med mig! Det roliga är att han ringer på eftermiddan också och ber om ursäkt för han väckte mig.. OM DU LÄSER MIN BLOGG EFTERSOM ATT DU STALKAR MIG så är du riktigt körd för jag har ditt nummer nu också din import jävel! 

haha får damp, aja hoppas er fettisdag blir lika ''nyttig'' som min Hejdåå 

PUSS






Rihanna & Chris Brown back to each other?

Har kollat runt lite i olika kändishemsidor och läst om att Chris Brown och Rihanna träffas igen.
Jag visste att de skulle hitta tillbaka till varandra. Men Chris Brown har en flickvän just nu samtidigt som han träffar Rihanna och det här var det senaste Rihanna hade twittrat om honom:
''How can you lie to her, while u lay with me???.....If you don't have an answer, you don't have to answer.'' 
Tydligen hade de spenderat 5 timmar tillsammans i omklädningsrummet innan de skulle uppträda på Grammy galan. hmm.. hoppas det håller. De är så fina tillsammans! 
Imorse hörde jag att de hade mixat två låtar ihop. Så meant to be!
Btw, Igår fyllde Rihanna 24 år och Chris gratulerade henne på twitter och självklart svarade hon honom.. Kommer säkert få höra vad som hände på hennes födelsedag ;)

Här är dem:

Verkar inte den här bilden va ganska ny på dem ?
Texten verkar handla om dem två också..!


Chris Flickvän Karrueche Tran




Live Laugh Love

Godmorgon!!
Hoppas ni mår bra!! 
Vaknade för 2 timmar sen och det första jag gjorde var att locka mitt hår. Fattar inte hur jag orkar egentligen. Är jätte seg, vet inte om jag börjar bli förkyld. Hoppas inte det iallafall.
Ska ta bussen snart till stan och möta upp Dorin för att äta sen ska vi vidare mot träningen. 
Får se vad jag hittar på ikväll. Tror att det blir en skön kväll hos Sarvenaz. 
Uppdaterar senare, kommer missa bussen annars.

PUSS ♥




My life is brilliant!

Hello people! 

Jag är sjukt seg idag, vill bara gå och lägga mig men ville verkligen se Big brother. DET HÄR PROGRAMMET ÄR S-J-U-K-T! Gravida kvinnor och idiot blondinbloggare som kommer och bara vill sätta på folk. Usch jag hatar sånt men det är tydligen så dem manipulerar oss idioter att kolla på det här sjuka programmet och bli fast vid det. 
Aja, ska berätta lite om igår. Var hemma på dagen och senare fick jag samtal av Linda så jag och Nawras gick och mötte henne. Hon kom hem till mig och vi tre satt bara och pratade som vanligt om olika grejer och hon var gullig och lockade mitt hår bara för att testa och senare så åkte vi till Ågatan bar på kvällen och träffade på Dorin och Sandra och tog några drinkar och vidare till Platå och det var sjuuukt kul!! Jätte tråkigt att Dorins väska blev stulen men annars var det en klockren kväll. SOM SAGT så finns det idioter till allt som försöker förstöra för andra men pass på dem.
Är så glaad, Min underbara pojkvän berättade en sak för mig igårkväll när vi var ute och jag dör av lycka :D..
Det var iallafall allt för igår =)



Idag gjorde vi inte så mycket, satt och tittade på TV, åkte till en pizzeria och köpte mat till mig och baby och pratade om allt och inget. Ska gå och lägga mig snart, Är jätte trött och JÄTTE törstig tack vare pizzan. min bumbi åkte hem vid 8 så nu är jag ensam :(.
aja Godnatt sötnosar ♥
Bild från igår



FRIDAY!

Svar på kommentar från förra inlägget om Linda:
hej, hon är fin ! jag har hört att hon är osams med sina andra coola vänner. är det sant ?
Svar: Hon pratar inte med någon av dem men det är deras ensak!

Vaknade vid 11 imorse och skulle väcka Linda, HON ÄR KAOS PÅ MORGONEN, måste väcka henne två timmar innan vi ska åka för att hon ska kunna gå upp. haha aja hur som helst. Åkte till skolan med henne sen vidare mot stan och mötte upp Sonja och Paulina på stan för att fika. hade saknat mina älsklingar, så det var skönt att träffas och prata om allt.



Hade planerat med min pojkvän på alla hjärtans dag att fira det idag istället eftersom att båda var upptagna i tisdags så han tog mig till Meze som är en libanesisk restaurang i Norrköping och det satt så fint. Efter det åkte vi hem till Linköping och nu sitter vi här och umgås bara =) 

bloggar mer imorn ♥



keep your friends close but your enemies closer

Sitter här med Linda och pratat nonstop från klockan 19.00 tills nu om precis ALLLLLLLLLTING!
Har även frusit ute i 2 timmar pga den här bruden (fryser fortfarande) men vad gör man inte för sina vänner!
Ska berätta lite om Linda!
Jag och Linda har känt varandra i nästan 4 år och vår vänskap har varit mellan HIMMEL OCH HELVETE, och jag menar verkligen allvar!
Ni undrar säkert hur det kommer sig att jag och hon har fått bra kontakt igen. Jo det är såhär att den här tjejen är annorlunda. Vi har haft ganska mycket problem men hon har alltid varit rak på sak och det gillar jag med henne. Hon vågar stå för det hon gör och varje gång det händer någonting eller om hon hör någonting har hon varit mogen nog och frågat mig och dessutom fått bekräftelse om det hon hört stämmer.
Jag har insett att när man erkänner endel saker man gjort är det lätt att förlåta en person beroende på vad det handlar om och det har fått vår vänskap att växa. Jag vill finnas där för henne av olika anledningar eftersom att hon har gått igenom grejer som jag själv har gått igenom, därför känner vi båda att vi lägger det förflutna bakom oss och siktar framåt med hjälp av varandra!

Här har ni bild på söta lilla Linda



Amor Vincit Omnia

Hello people.
Sitter här med syster och lär mig endel mediciner, det är faktiskt jättekul. Ska göra ett test imorn på jobbet för att få delegering så vill veta lite mer om mediciner. 

Packade ner mina träningskläder imorse och åkte först till skolan sen till träningen. Älskar när det är tomt på gymmet vid 12 tiden. Efter träningen blev det bastu i en halvtimme, så skönt! 

Tänkte svara på en fråga som någon har ställt: 

Anonym om Valentine's Day!:
Var tränar du?:) skulle du kunna tipsa om ett bra solarium som du vet om:) vore jätte snällt!!

Svar: Jag tränar på Actic i Linköping. Jag är väldigt ljus av mig och får knappt färg på endel solarium men min favorit är ståsolariumet i Glitzy Solstudio.

ähh nu ska jag kolla på min serie sen fixa lite med mitt hår och plugga.
PUSS ♥

Dagens pumpande låt! 





Valentine's Day!

Glad Alla Hjärtans dag sötnosar!

Har haft en skön dag i skolan sen gick jag ner till stan och träffade på min syster och hennes vänner Nina, Belma och Sabrin. Satt och planerade lite min lördag med Sabrin. Ska nämligen till Stockholm då och hon bor där så vi prata om att gå ut då, så vi får se hur det blir.

Min alla hjärtans dag var som en vanlig dag men mycket kärlek fick jag genom sms och facebook. Kom hem och såg en jätte fin ros som pappa köpt till mig. Han är underbar! 
Kunde inte vara med min pojkvän idag eftersom att det är ''viktigt'' att vara med sin partner under denna dag, men på fredag ska vi fira det tillsammans. Glömde berätta att jag fick present av honom när jag var i Norrköping. Finns ingen bättre än dig älskling! 

På tal om alla hjärtans dag så tycker jag inte att den här dagen är så jätte speciell. Jag tycker att man BÖR ge kärlek varje dag och inte just när det är Alla hjärtans dag. Så folket, visa mer kärlek varje dag. Vi lever en gång och borde inte vänta på någon speciell dag som denna!

Åkte och träna med Sarvenaz vid 8 tiden och vi har fått jätte bra kontakt med vår ''personliga tränare'' han ger oss bästa rådet och hjälper oss väldigt mycket! Jag har aldrig varit så aktiv som jag är nu när det gäller träning. Det går sjukt bra och jag känner skillnad, Me like!

Ska kolla på min serie nu! Ha en fortsatt trevlig Valentine's day! 
kärlek till er alla. All day everyday


Taggad inför boxningspass!



Norrköping

Hej mina kära.. Dålig uppdatering återigen haha. 
Har varit i Norrköping från fredag till söndag och hade en underbar helg med min älskade pojkvän. I fredags åkte vi till min pojkväns vän och umgicks lite och i lördags drack vi lite i Manesa sen blev det Puls. haha jag som har ''tröttnat'' på att gå ut. Den här gången var det faktiskt mycket roligare. Allas humör var på topp. Skulle egentligen på en syriansk fest i Norrköping men det blev ändrade planer. 

Har hört att det är många som tror att jag är adopterad pga att jag la upp en bild på mina systrar där jag skrev att jag tackar Gud att jag kom efter 12 år till en familj med två systrar men jag kan säga vad jag EGENTLIGEN menar. Mina systrar är ungefär jämnåriga (29,31 år) och mamma födde mig 12 år efter att hon fött mina systrar och därför tackar jag Gud att jag föddes i en familj med 2 systrar, så jag är INTE adopterad. Hoppas ni förstår nu. :)
Har inte tid att skriva mer ska umgås lite med min familj. Hörs imorgon!
PUSS


Jag och älskling igår





Take life with a grain of salt, a slice of lime and a shot of tequila!

Vet att jag är ganska seg på att uppdatera min blogg och ni nyfikna människor där ute längtar bara tills jag uppdaterar, men jag lovar att skärpa mig =)

Idag mår jag super :) Är positiv och glad. Ska träna om nån timme också så det gör ju saken bättre.

Måste påpeka att jag verkligen är trött på vintern (där kom det negativa haha) Vill ha sommar eller vår åtminstone så att man kan gå utan vinterjacka och slippa kylan. 
Har faktiskt inte åkt på någon solsemester på 12 år. Vill känna av den där riktiga solen som bränner kroppen. Min sista resa var 2010 då jag åkte till Iran men det var ingen riktig avkopplande resa eftersom att jag opererade mig då. 
Känner att det är dags att resa den här sommaren till något varmt ställe. Kanske blir en studentresa med mina vänner eller planera någonting med killen.. Vi får väl se :) 

Sommaren 2011 var faktiskt en skön sommar, blev 18 och gjorde saker jag inte hade upplevt, gjorde mer grejer med mina vänner som jag aldrig hade gjort innan. Jag hade aldrig varit ute på krogen innan jag blev 18, jag visste inte hur det var, jag festade aldrig men när jag väl blev 18 då började jag gå ut rätt ofta. Ingen förstod varför jag jämt ville gå ut, anledningen var ju att jag aldrig hade gått ut innan så därför tyckte mina vänner att jag var för tjatig. Nu har allting förändrats. Vet inte om det beror på att det är vinter eller om jag bara har allmänt tröttnat på att gå ut. Ähh,Vi får skylla på vädret :) 

Tänkte släppa en bildbomb från sommaren!

Jag, Taimaz&Rama på ågatan


Syster och jag på Södermalm

Atish Kryssningen i Juni


Augustifestivalen

En dag i Linköping då Ali från Medina var här


En underbar dag på Trädgårdsföreningen

Söderköping med tjejerna


Taimaz Födelsedag på Entourage


En dag i Berg

Jag, Omta, Maria och Sonja på Platå

Varma dagar i Varamon

Min födelsedag i Norrköping

Middag på Måndagsklubben med tjejerna


Norrköping med mina tjejer

På väg till Collage med Tania, Taimaz och några till.


Sjukaste dagarna på sommaren då det åskade som fan, men nepp. inte ens åskan kunde stoppa oss från att gå ut och ta ett glas.


Sist men inte minst, vårt fikaställe Steves. Vår enda vän som vi gick till varenda dag på sommaren!

Så fina och roliga minnen. Nu är det att bara se fram emot Sommar 2012!



everything happens for a reason

Hello mina fina.
Har varit i skolan idag till 12 sen tog jag bussen hem och tittade på Ask-i memnu tills nu. Fattar inte hur tiden går när jag är helt inne i en serie.
Ska packa mina saker nu och ta mig till gymet, uppdaterar senare.

PUSS



Svar på frågor

Här har ni svar på era frågor:

Su om Wednesday!:
Vem var din favorit kille i din klass på slestad? Eller vilka?
Svar: Min favorit kille har alltid varit Taimaz sen jag var liten, men jag hade ju snorunge förhållande så det var David Hammar hahaha.

Anonym om Wednesday!:
lägg upp en bild på dig o din boy:D juste kan du tipsa om ngt som man kan köpa till en pojkvän när han fyller år inget med perfym!!
Svar: Jag kan lägga in en bild på mig och min boy längre ner i samma inlägg. Tips om något man kan köpa är ju så klart kläder om inte parfym. Det beror ju också på vad din pojkvän brukar använda och är mest intresserad av. Annars är presentkort alltid bra om det är svårt att bestämma sig.

Anonym om Wednesday!:
Hur mycket kosta det när du färga ditt hår?
Svar: 1200 kr.

Anonym om Wednesday!:
när vill du gifta dig ?
är det seriöst med din pojkvän ? 
hur många andra har du varit med ? i så fall vad tycker din pojkvän om det ?
hur många barn vill du ha? 
har du gjort nått med läpparna silikon eller så?
Svar: Jag tänker inte på giftermål just nu men kanske när jag blir 28 eller 30.

Ja det är seriöst mellan mig och min pojkvän.

Jag har varit tillsammans med två killar innan och min pojkvän har ingenting emot det, Han är som min bästa vän och jag berättar allt för honom och han förstår mig.

Haha barn tänker jag inte på just nu, är inte så förtjust i barn men 2 räcker för mig.

Nej jag har inte gjort något med mina läppar. De är naturliga.

Anonym om Wednesday!:
1.Röker du?
2. Oskuld?
3. Hur länge har du o din pojkvän varit tsm?
4. Skulle du kunna skriva(tattuera) in din pojkväns/mans namn?
5.Har du tatto?
6.Vilken skola går du i?
7.Hur gammal är du?
8.Vem är din bästavän?
9.Hatar du någon?
10.Är du sån brud som kan försvara sig själv när det handlar om bråk, menar.. backaru ur eller?
11.Troru på kärlek vid första ögonkastet?
12.Blivit tagen av polisen nångång?
13.Hamnat i grov misshandel?
14.Favvo maträtt?
15.När fick du din första kyss?
16.Får du ha kille utav dina föräldrar? menar, finns vissa muslimska föräldrar som inte låter alls.. vet de om att du har pojkvän? är det ok för de?
17.Har du syskon? iaf hur många då?
18.Hur bra tycker du att du ser ut på skala 1-10?

Svar:

1. Ja, påväg att sluta pga träningen.
2. Svarar aldrig på den frågan
3. Vi har varit tillsammans i 3 månader.
4. Min mans namn kanske på ett annat språk men inte pojkväns.
5. Nej jag har ingen tatuering men ska skaffa en snart.
6. Jag går på Birgittaskolan.
7. Jag är 18 år, blir 19 i juni. 
8. Min bästa vän är min barndomsvän som jag alltid varit nära med och det är Sarvenaz.
9. Hata är ett starkt ord så nej.
10. Jag bråkar aldrig och om jag nu ska tjafsa med någon så löser jag problemet istället för att göra problemet större. Beror också på vad det handlar om, men jag undviker helst bråk och tjafs.
11. Ja jag tror på kärlek vid första ögonkastet 
12. Nej jag har inte blivit tagen av någon polis. 
13. Inte grov misshandel men slagsmål ja
14. Persisk mat har alltid varit min favorit. 
15. Min första kyss fick jag när jag var 12 år.
16. Ja jag får ha pojkvän av mina föräldrar. De älskar min kille och han är hos mig varje helg.
17. Jag har två systrar.
18. Skala 1-10.. hmm då måste det vara 7 haha.

Anonym om Wednesday!:
hur e du som person? e du kaxig mot folk du inte tycker om? va gör du när du ser folk du inte tycker om? dvs, kollaru snett eller snackar skit?
e du sånn brud som snackar massa skit?
Svar: Om jag ska vara ärlig så är det många som tror att jag är en jätte kaxig tjej men det är inte så. Jag hatar att folk ska tycka dåligt om mig innan de lär känna mig. Jag kollar aldrig snett på folk men det är många som tror det. Jag är godhjärtat och vill alltid folks bästa men det är så synd att alla inte är likadana så vissa förtjänar inte att få något bra tillbaka. 
Jag snackar aldrig skit utan det är bara sanningen jag talar om så det anser jag inte som skitsnack. Jag har ställt upp för många som varit mina nära vänner men de har bara huggit mig i ryggen och det kan ha fått mig att bli lite iskallare än förut mot endel människor.
Karma är en grej jag tror på och det har hänt mig flera gånger.

en bild på mig och min pojkvän.








Wednesday!

Hej mina fina!
Idag har jag varit i skolan och gjort lite uppgifter sen blev det att möta upp Linda och Mona på skolan och prata om allt och inget :)
Träffade Sarvenaz på stan och gick runt lite, hon skulle köpa träningskläder sen åkte vi hem.
Ska ner och träna snart sedan bege mig mot min syster.
Ha en fin dag <3
Mitt naturliga krulliga hår haha. Några undrar hur mitt riktiga hår ser ut så här får ni en bild.
Hej mina fina!
Idag har jag varit i skolan och gjort lite uppgifter sen blev det att möta upp Linda och Mona på skolan och prata om allt och inget :)
Träffade Sarvenaz på stan och gick runt lite, hon skulle köpa träningskläder sen åkte vi hem.
Ska ner och träna snart sedan bege mig mot min syster.
Ha en fin dag ♥
Tänkte ha frågestund, så ställ vilken fråga ni vill och jag kommer svara på alla förutom onödiga frågor :)

PUSS



I got 99 problems but a bitch ain't one

Jag har aldrig varit så här trött i hela mitt liv. Den här veckan ville jag bara sova ut och det hinner jag inte ens göra imorgon för då har jag skola klockan 11 :(
Ska lägga mig i sängen nu och se vad som finns på TV.
Godnatt mina underbara läsare!
PUSS




GYM!

Jag har paniiiiiiik. hahah mitt rum ser ut som ett helvete, vill inte gå in dit. :/ 

Ska åka och träna om en stund med Sarvenaz. Har faktiskt börjat gymma igen på Actic. ÅHH VAD JAG ÄR PEPP TILL SOMMAREN 2012!! Älskar när det går framåt och när jag tar tag i mitt liv! 
Just nu har jag inte tid för problem så allt som händer tänker jag undvika, vill ej förstöra mina drömmar för onödiga grejer och psyka min hjärna, så mig ska ni inte bråka/tjafsa med för ni kommer bara tröttna på att jag inte lägger ner energi på er..

Jag prata med min lärare idag och hon ska verkligen pusha mig till att få mig att göra klart gamla uppgifter jag har kvar att göra. Det känns så skönt just nu! UNDERSKÖTERSKA NÄSTA, förhoppningsvis =)
Ska sätta igång med städningen nu.
PUSS♥

Mitt äckliga rum just nu!